ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί Καταρτιζόμενοι, Πρακτικά Ασκούμενοι και Εκπαιδευτές όπως. πολύ πιθανό, πληροφορηθήκατε τα μαθήματα της Κατάρτισης των ΙΕΚ ξεκινούν ξανά στις 18/05/2020, ημέρα Δευτέρα. Για την ασφαλή από πλευράς υγείας και εύρυθμη από πλευράς διδασκαλίας, διεξαγωγή των μαθημάτων, καθώς και για το χρόνο υλοποίησης του εξαμήνου θα αναμένουμε οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης τις οποίες θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας.

 

Από τη Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Άρτας

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΠΕΠ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) παρατείνεται έως τις 15/05/2020.


(Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση στις τηλεφωνικές γραμμές 210.27.09.164, 210.27.09.165 και 210.27.09.172 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., θα ομαλοποιηθεί σταδιακά, μετά την άρση των μέτρων περιορισμού για την προστασία από τον κορωνοϊό)


Για την υποβολή αίτησης, παρακαλούμε, δείτε τον Οδηγό:

https://www.eoppep.gr/…/certificati…/odigos_ypovolis_aitisis


καθώς και τις «Συχνές Ερωτήσεις»: https://www.eoppep.gr/in…/…/certification-exams/iekexams-faq

 
ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail
 
ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail
 
ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί Υποψήφιοι,

Ανταποκρινόμενοι στην απόλυτη προτεραιότητα για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και με στόχο μια πιο ευέλικτη δημόσια διοίκηση με την ενίσχυση της ψηφιακής διακίνησης εγγράφων,

Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα 07/04/2020 και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας στις 30/04/2020, μπορείτε να αποστέλλετε τον φάκελο των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή σας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ,

ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 32

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ

IEK ARTAS © Copyright 2012, All Rights Reserved