Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2016 PDF Εκτύπωση E-mail

Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2016.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση.

 
Απαλλαγές μαθημάτων PDF Εκτύπωση E-mail

Απαλλαγές μαθημάτων (Άρθρο 16 - Κανονισμού Λειτουργίας ΙΕΚ)

1. Σε περίπτωση που υποψήφιος καταρτιζόμενος διαθέτει πιστοποίηση στη χρήση Η /Υ και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β2, απαλλάσσεται από τα αντίστοιχου επιπέδου σχετικά μαθήματα, εκτός αν άλλως ορίζεται από τον Οδηγό Σπουδών. Ο υποψήφιος καταρτιζόμενος δεν απαλλάσσεται από την ειδική ορολογία σε ξένη γλώσσα, με εξαίρεση τα αναφερόμενα στην επόμενη παράγραφο.

2. Δίνεται στους καταρτιζόμενους η δυνατότητα απαλλαγής από τα μαθήματα, στα οποία διαθέτουν πιστοποιημένο προσόν, μη εξαιρουμένων των εργαστηριακών και μικτών μαθημάτων, κατόπιν αίτησής τους στο οικείο IEK, και απόφασης του Διευθυντή, εφόσον προβλέπεται από τους οδηγούς σπουδών.

 
Αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 
Έναρξη μαθημάτων ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015Β PDF Εκτύπωση E-mail

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα του ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015Β θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27/11/2015.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 20

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ

IEK ARTAS © Copyright 2012, All Rights Reserved