ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΚ PDF Εκτύπωση E-mail

27-07-17 Εξετάσεις πιστοποίησης για τους αποφοίτους ΙΕΚ

Δήλωση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνουν σήμερα τη διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης  της Α? περιόδου του 2017, για τους αποφοίτους των Ι.Ε.Κ..

Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2017 και θα αφορούν τόσο τους παλαιότερους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. όσο και - για πρώτη φορά - τους αποφοίτους των νέων ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ. που προβλέπονται από τον ν.4186/13.

Η πραγματοποίηση των εξετάσεων πιστοποίησης, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα, είναι αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που έκανε το Υπουργείο Παιδείας, για να δημιουργηθούν οι οδηγοί σπουδών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και οι αντίστοιχες ερωτήσεις εξετάσεων για τις νέες ειδικότητες. Αυτό επιτεύχθηκε με την εθελοντική συμμετοχή στελεχών και εκπαιδευτών των ΙΕΚ, των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του ΥΠΠΕΘ και του ΕΟΠΠΕΠ.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων των υποψηφίων καθώς και των εξετάσεων.

 
Προεγγραφές ? Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Ειδικοτήτων 2017-18 PDF Εκτύπωση E-mail

Πατήστε εδώ

 
Αναστολή λειτουργίας 22 Μαρτίου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο 6 σχολεία στο Δήμο Αρταίων 
Για προληπτικούς λόγους προστασίας της υγείας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού γίνεται γνωστό πως ούτε αύριο θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΕΠΑΛ Άρτας, 1ο Ε.Κ. Άρτας, Εσπερινό ΕΠΑΛ Άρτας, Εσπερινό Γυμνάσιο Άρτας, Εσπερινό Λύκειο Άρτας και ΙΕΚ Άρτας, λόγω ρήψης επικίνδυνης και άγνωστης ουσίας που προκαλεί έντονη δυσοσμία.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων.
Έτσι αύριο Τετάρτη, δε θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες Βοηθός Φαρμακείου και Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων. Οι υπόλοιπες ειδικότητες θα λειτουργήσουν εκτός διδακτηρίου του ΔΙΕΚ Άρτας.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Για τη περίοδο του Πάσχα,  ενημερώνουμε ότι οo  Δημόσιο  Ι.Ε.Κ.  Άρτας  δεν θα λειτουργήσει από 10  Απριλίου 2017  έως  και  21 Απριλίου 2017.

 
Αναστολή λειτουργίας 20 και 21 Μαρτίου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Δ.ΙΕΚ Άρτας θα παραμείνει κλειστό Δευτέρα και Τρίτη, 20 και 21 Μαρτίου 2017 λόγω ρήψης επικίνδυνης και άγνωστης ουσίας. Θα λειτουργήσουν μόνο να τμήματα εκτός του Δ.ΙΕΚ Άρτας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 24

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ

IEK ARTAS © Copyright 2012, All Rights Reserved