• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας γνωρίζουμε ότι παρά τις προσπάθειες ομαλής λειτουργίας του Μητρώου, δεν κατέστη δυνατή η λειτουργία της πλατφόρμας λόγω προβλήματος του δικτύου σύνδεσης. Απο αύριο Τρίτη θα προβούμε στις ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την ανάθεση των μαθημάτων του εξαμήνου 2021Β.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας  γνωρίζουμε ότι για την έναρξη των μαθημάτων θα υπάρξει νέα ανακοίνωση στην Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

 


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ

Η έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί μετά τις 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υ.ΠΑΙ.Θ., η έναρξη του χειμερινού εξαμήνου 2021Β ορίζεται η Δευτέρα 4/10/2021.

Τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων θα λειτουργήσουν δια ζώσης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Δ.ΙΕΚ (εσωτερικοί και εξωτερικοί). Οι καταρτιζόμενοι, κατά την πρώτη τους προσέγγιση στο Δ.ΙΕΚ, θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης στο τελευταίο εξάμηνο ή αρνητικό διαγνωστικό τεστ (ταχεία ή PCR). Οι καταρτιζόμενοι καθώς και οι εκπαιδευτές, οι οποίοι δεν φέρνουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, υποβάλλονται σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο, με τη δική τους δαπάνη. Ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο (2) φορές κάθε εβδομάδα πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως.

Κατ εξαγωγή, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος διενεργείται σε σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στο Δ.ΙΕΚ.

 
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Για την ενημέρωση, καταρτιζόμενων και υποψήφιων εκπαιδευτών, το ΔΙΕΚ Άρτας δημοσιοποιεί τα διαθέσιμα μαθήματα για όλες τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το εξάμηνο 2021Β (χειμερινό 2021 - 2022):

Κάντε κλικ εδώ .

κι εδώ: http://iek-artas.art.sch.gr/images/mathimata2_2021b.pdf

 


Σελίδα 9 από 47

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ