• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Έναρξη Πρακτικής Άσκησης ΔΙΕΚ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις για την επαναλειτουργία το δομών της εκπαίδευσης (ΦΕΚ 1944/13-5-2021), προβλέπεται, από 17/5/2021, η επανεκκίνηση της Πρακτικής άσκησης των καταρτιζόμενων των Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ.

Οι καταρτιζόμενοι που εποπτεύονται από το ΔΙΕΚ Άρτας θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

Να συμπληρώσουν το βιβλίο Πρακτικής Άσκησης έως και 6 Νοεμβρίου 2020.

Να αθροίσουν τις ώρες που έχουν πραγματοποιήσει.

Να αποστείλουν στη γραμματεία του ΙΕΚ Άρταςς ηλεκτρονικό μήνυμα που θα έχει την παρακάτω μορφή:
Ονοματεπώνυμο:
Τμήμα:
Εξάμηνο:
Ώρες που πραγματοποιήθηκαν έως 6/11/20:

Όσοι αδυνατούν να αποστείλουν το παραπάνω μήνυμα μπορούν να προσέρχονται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Άρτας κατά τις ώρες 2:00 μμ έως 4:00 μμ.

Η Απόφαση έναρξης της Πρακτικής Άσκησης θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Αφού παραληφθεί, θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με τον εργοδότη, ώστε να γίνει η σχετική καταγραφή στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Για τον λόγο αυτό να αναγράφεται στο e-mail το τηλέφωνο και το mail του εργοδότη, όταν στέλνετε τη Βεβαίωση Εργοδότη.

Για την προσέλευση στο χώρο της πρακτικής, απαιτείται η διενέργεια self-test, μια φορά την εβδομάδα (Κυριακή) και η επίδειξη του αρνητικού αποτελέσματος στον υπεύθυνο της επιχείρησης. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία (απομόνωση – διενέργεια διαγνωστικού τεστ από τους αρμόδιους φορείς) και θα ενημερώνεται η διεύθυνση του ΔΙΕΚ.

 

 

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ