• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτές, σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκαν οι αναθέσεις του εαρινού εξαμήνου 2020Α και αναμένεται άμεσα η ολοκλήρωση της παραμετροποίησης του Π.Σ. έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η εκτύπωση των συμβάσεων. Έχουμε λάβει τα οικονομικά στοιχεία από όσους από σας τα έχουν αποστείλει και παρακαλούμε να αποσταλούν και από τους υπόλοιπους. Για τις όποιες ελλείψεις των επικαλούμενων παραστατικών θα ενημερωθείτε σύντομα.

Για τις όποιες διευκρινίσεις ή απορίες σας επικοινωνείστε μαζί μας με email.

Η ανταπόκρισή σας στην επικοινωνία με τους καταρτιζόμενους μέσω ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης είναι σημαντική και λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό.

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι, σας γνωρίζουμε ότι για τις όποιες απορίες σας να απευθύνεστε σε μας μέσω email και σας παροτρύνουμε να παρακολουθείτε και να συμμετάσχετε, όπως πολλοί από εσάς, τη διαδικασία της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, καθόσον είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της κατάρτισής σας.

Μπορείτε να απευθύνεστε σε μας  επίσης τόσο οι εκπαιδευτές όσο και οι καταρτιζόμενοι, για τυχόν βεβαιώσεις που χρειάζεστε, μέσω email.

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα μας.

Ελπίζουμε σύντομα αυτός ο εφιάλτης να είναι ένα άσχημο όνειρο.


Από τη Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Άρτας.


 

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ