• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018 – Εκτός του Πρακτικού Μέρους της Ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών»

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους της 1ης Περιόδου 2018 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. όλων των ειδικοτήτων, εκτός του Πρακτικού Μέρους (οχήματα) των ειδικοτήτων «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και εύχεται «Καλή σταδιοδρομία» σε όλους και όλες που πέτυχαν στις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/search-results-certification-exam-training-period

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. χορηγεί στους δικαιούχους «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων. Οι δικαιούχοι μπορούν να την εκδόσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ακολουθώντας τον συνδεσμο http://pistop.eoppep.gr/eop_c0059.php Η εφάρμογή της ηλεκτρονικής εκτύπωσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα με αναλυτική ανακοινωση από το Τμήμα Πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Τα αποτελέσματα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 11.2.2019 και ώρα 18:00 και στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους.

 

Open eClass Δ.ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ